Contact

+31 653 755 605

Over ons

Fonds Maatschappelijk Vastgoed structureert sale & leaseback-transacties met maatschappelijke instellingen in Nederland. De focus ligt daarbij op de zorg-, onderwijs- en culturele sector.

Maatschappelijke instellingen dienen bij de financiering van hun vastgoed vaak een hoger percentage aan eigen middelen in te brengen om het project gefinancierd te krijgen. Deze middelen zijn mogelijk niet direct liquide beschikbaar, of worden liever direct voor de realisatie van de maatschappelijke doelstellingen ingezet.

Met haar team van ervaren specialisten op het gebied van structurering van financieringen en de structurering, het oprichten en het beheer van investeringsvehikels biedt Fonds Maatschappelijk Vastgoed een platform waar maatschappelijk vastgoed, institutioneel eigen vermogen en bankfinanciering bijeen wordt gebracht om zodoende op een verantwoorde wijze de doelstellingen van de maatschappelijke instellingen te kunnen blijven realiseren. Tegelijkertijd wordt de verschaffers van het institutionele eigen vermogen een maatschappelijk verantwoord rendement geboden.